SH Coaching Praktijk
Inzicht geeft rust, vertrouwen en groei.


Wie zijn wij?

Mijn naam is Sander Helder.

Na ruim 30 jaar in deze maatschappij te hebben meegedraaid, in verschillende vakgebieden, vond ik het tijd worden om mijn ervaringen te delen met anderen. Ik heb een te lange weg bewandeld om te komen waar ik nu sta. Door eigenwijs te zijn, mijn eigen waarheid te willen behouden, en moeite te hebben met bepaalde hiërarchie heb ik met vallen en opstaan mijn weg moeten zoeken in de jungle van mogelijkheden op onze arbeidsmarkt.  

Het is zo jammer om je energie te gebruiken voor zaken die er niet echt toe doen, of je energie te verspillen aan strijd die je niet kunt winnen. Ik heb het wel gedaan en ben mijzelf vaak tegen gekomen. Vaker dan mij lief was en ook op momenten dat ik het niet meer had verwacht. (zelfs nog in mijn 50ste levensjaar) In mijn huidige werk als teamleider was ik gekoppeld aan een coach. Deze coach gaf mij inzichten waarvan ik zelf enthousiast werd. Ik ben hierdoor de Opleiding Professioneel Coach gaan volgen, waardoor ik wist dat mijn volgende carrièrestap niet lang meer op zich zou laten wachten. Het is mijn doel om door middel van coaching, andere mensen in staat te stellen zich te concentreren op hun eigen krachten, zodat ze optimaal kunnen functioneren en toe kunnen groeien naar de positie waar ze thuis horen.